Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Brașov a fost luat pe sus de mascați după ce a amenințat că își dă foc la casă în urma unor certuri cu soția

Your browser doesn't support HTML5 video.

Băut bine, un bărbat de 48 de ani din Brașov și-a alungat soția din casă și apoi a amenințat că dă foc imobilului.  

După ce a plecat din locuință, femeia a mers direct la Poliție. Pentru că bărbatul avea un comportament violent a fost nevoie și de intervenția luptătorilor de la acțiuni speciale pentru a fi imobilizat.

Totul s-a petrecut în municipiul Săcele, în urma unui scandal iscat între cei doi soți. Neînțelegerile ar fi pornit după ce bărbatul de 48 de ani ar fi consumat alcool și apoi ar fi făcut o criză de gelozie.

În urma certurilor, omul i-ar fi cerut soției să plece din locuință, iar femeia a mers direct la secția de poliție unde a făcut sesizare. Apoi, un echipaj a mers la fața locului, însă bărbatul a devenit violent și nu a vrut să coopereze cu agenții spunând că va da foc locuinţei ori se va arunca de la balcon.

Pentru că la un moment dat nu a mai răspuns, a fost solicitat ajutorul luptătorilor de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intrat în casă și l-au imobilizat pe agresor.

După intervenţie, bărbatul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru o evaluare de specialitate, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în acele momente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult