Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Bistrița a fost atacat de un grup de tineri în curtea bisericii, după ce le-a atras atenția să nu lase gunoaie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 70 de ani, dintr-o localitate din Bistrița, a fost atacat de un grup de tineri chiar în curtea bisericii.

Bietul om, care era și clopotarul satului, le-a atras atenția să nu lase gunoaie în urma lor și s-a trezit atacat cu pietre. Preotul din comună este decis să depună acum plângere la Poliție. Bărbatul este clopotar în sat de aproape două decenii și este respectat și îndrăgit de toți localnicii din comuna Feldru. Omul povestește că nu și-a închipuit vreodată să fie umilit și lovit de tinerii din localitate. Clopotar, Ioan Grivase: ”Au dat cu piatră după mine și au lovit în ușă, au dat și cu lețul acesta.Le-am spus să nu mai dea că mă lovesc”. Totul ar fi plecat după ce bătrânul le-ar fi atras atenția adolescenților să nu provoace stricăciuni ori să lase gunoaie în urmă.

Rus Vasile, preot: „Suntem șocați de ce s-a înâmplat în parohia noastră.L-au lovit pur și simplu pe clopotarul parohieinoastre cu bolovani și par cu cuie, nu pot găsi o explicație la gestul acesta”. Localnicii au aflat, revoltați, că cel care se ocupă să tragă clopotele în sat este acum plin de vânătăi. Loclanic: ”Nu e educație de la părinți”.

Localnică: ”Vorbeau urât cu ei și eu mergând la servici am auzit și i-am certat că nu e bine ce fac”. Deși bietul clopotar lovit nu a făcut plângere, preotul este decis să meargă la poliție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult