Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Argeș a fost găsit înjunghiat de polițiștii care patrulau pe stradă

Un bărbat din localitatea argeşeană Lunca Corbului, care a fost înjunghiat în zona toracelui, a fost găsit de poliţiştii aflaţi în patrulare, care i-au acordat primul ajutor, agresorul fiind ulterior identificat şi reţinut.

"În cursul nopţii de 2 spre 3 aprilie, aproape de miezul nopţii, un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare pe raza comunei Lunca Corbului a observat un bărbat care era rănit în zona toracelui. Cei doi poliţişti, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, au luat acordat primul ajutor, timp în care au obţinut primele date despre agresor şi au reuşit prinderea acestuia", se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bărbatul rănit, care are 31 de ani, a fost transportat la o unitate medicală în stare de conştienţă, transmite Agerpres.

"Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit la un bărbat care prezenta două plăgi înjunghiate la nivelul toracelui. Pacientul (...) a fost găsit conştient, stabil hemodinamic", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi de Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş. Suspectul, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citește și
capturat
Un bărbat a fost înjunghiat într-o moschee din Londra. Poliția a capturat un suspect

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult