Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Argeș a dat foc la casă ca să se răzbune pe soția care i-a spus că divorțează

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca să se răzbune pe soţia care voia să divorţeze, un bărbat de 48 de ani din Curtea de Argeş a vrut să distrugă toată gospodăria, ca să nu mai aibă ce împărţi la despărţire.

 

A incendiat grajdul, şi focul ameninţa să cuprindă toată casa. Au intervenit pompierii, iar suspectul şi-a petrecut noaptea în arest.

Alerta la 112 s-a dat în noaptea de joi spre vineri, când incendiul a izbucnit pe o stradă de la marginea oraşului Curtea de Argeş.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au încercat să oprească focul, înainte de a se extinde la casele vecine. Iar echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, o femeie de 54 de ani, şocată de cele întâmplate.

Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeş: „Incendiul a fost provocat de către proprietar, în urma unor discuţii cu soţia"

Citește și
Un bătrân de 90 de ani, imobilizat la pat, a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa
Un bătrân de 90 de ani, imobilizat la pat, a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa

Bărbatul de 48 de ani s-ar fi înfuriat la culme când soţia l-a anunţat că divorţează. A hotărât că dacă tot se alege praful de ceea ce au construit împreună, măcar să distrugă gospodăria cu mâna lui, spun poliţiştii.

Mădălina Epure: „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.”

Vecinii sunt convinşi că omul n-ar fi reacţionat aşa, dacă nu ar fi fost băut.

Reporter: Ştiţi că el a dat foc ?

Vecin: „Aşa am auzit, dar nu ştiu, n-am văzut, nu cunosc !”

Reporter: Dar ce motiv ar fi avut să dea foc?

Vecin: „Băutură !"

„Păi e aci de ani de zile, muncitor, a muncit prin străinătate!" spune un alt vecin.

Vecină: „Am auzit şi eu, copiii, că arde, că era noapte şi se vedeau flăcările."

Poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie pentru 5 zile împotriva bărbatului, dar vor propune şi arestarea sa preventivă. În urmă cu câţiva ani, soţia l-a mai reclamat o dată pentru violenţă în familie, dar ulterior şi-a retras plângerea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult