Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Arad a reușit să își incendieze maşina, din greşeală, după ce a dat gaură cu bormașina în dreptul rezervorului

Un băbat din Arad a vrut să recupereze benzina din maşina care urma să ajungă la fier vechi, dar a reuşit să provoace un incendiu care i-a mistuit autovehiculul, scrie Aradon.ro.

Pompierii Detaşamentului Arad, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, în jurul amiezii, la un incendiu izbucnit la un autoturism.

Incendiul a fost stins rapid de pompierii arădeni, însă povestea din spatele focului este una tragi-comică. Se pare că proprietarul maşinii a decis să predea autovehiculul la un centru de colectare a deşeurilor metalice. Însă, înainte de asta, a vrut să scoată câţiva litri de benzină care au mai rămas pe fundul rezervorului.

Iar cea mai la îndemână metodă i s-a părut a fi găurirea rezervorului cu o maşină de găurit. Procedura i-a reuşit, doar că, în urma frecării burghiului de tabla rezervorului, au apărut câteva scântei care au aprins combustibilul.

În secunda următoare, focul provocat de benzină a cuprins întregul autoturism, care a fost mistuit aproape în totalitate de flăcări.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult