Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Alba a murit electrocutat în timp ce scutura nucul din spatele casei sale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 84 de ani din judeţul Alba care s-a electrocutat în timp ce scutura nucul din spatele casei sale.

Pomul se află lângă calea ferată şi cel mai probabil omul nu şi-a dat seama că firele de înaltă tensiune erau prea aproape de copac. Iar atunci când a lovit nucul cu o bară metalică, s-a format un arc electric care i-a adus sfârşitul bietului om.

Bărbatul din localitatea Vinerea a vrut să scuture nucul aflat lângă calea ferată, dar a făcut o greşeală care i-a adus sfârşitul:

Bărbat: ”S-a dus lângă calea ferată unde sunt 27.000 de volţi tensiune şi cu o bară sau cu ceva a dat să scuture nucile şi a făcut arc electric şi a fost gata, asta i-a fost sfârşitul". Chiar dacă avea o vârstă înaintată, bărbatul era încă în putere şi muncea în gospodărie, alături de soţie. Femeie: ”Păcat, păcat că putea să mai trăiască la vârsta lui o vârstă frumoasă avea nepoţi avea de ce se bucura". Femeie: "A adunat nişte nuci, are un nuc acolo la ei lângă linie o bătut nucul l-ar fi curentat".

Conform procedurii, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comisar şef Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: "Din cercetări ar fi rezultat că bărbatul ar fi folosit un băţ metallic pentru a scutura nucul şi fiind în proximitatea căii ferate s-a produs un arc electric între acesta şi liniile de înaltă tensiune". Bărbatul era căsătorit şi avea patru copii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult