Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Alba a întreținut relații sexuale cu o rudă minoră, în timp ce soția lui știa totul. Au fost reținuți

Un tânăr dintr-o comună din Alba a fost arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o rudă de 14 ani de mai multe ori. Soția bărbatului a instigat la actul sexual.  

Procurorii au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi, soţ şi soţie, bărbatul în vârstă de 28 de ani, iar femeia în vârstă de 25 de ani.

„Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, a reieşit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2023, în contextul relaţiei de mariaj dintre cei doi soţi şi a relaţiei de rudenie cu persoana vătămată minoră (verişori primari), în timp ce se aflau la domiciliul conjugal dintr-o comună din judeţul Alba, pe fondul consumului de alcool, soţia l-a determinat pe soţul ei să întreţină relaţii sexuale normale şi orale cu minora în vârstă de 14 ani la acea dată, soţia consimţind şi chiar participând la comiterea acestor raporturi sexuale", se arată în comunicatul Parchetului.

Ca urmare a propunerii procurorilor, Judecătoria Sebeş a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de femeie, pentru o perioadă de 60 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult