Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 74 de ani s-a răsturnat cu scuterul într-o curbă periculoasă. Ce au văzut martorii chiar înainte de accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 74 de ani din Răzvad, judeţul Dâmboviţa, a ajuns sâmbătă seară la spital după ce s-a răsturnat cu scuterul electric într-o curbă periculoasă.

I-a sărit în ajutor un poliţist local, care tocmai ieșise de la serviciu. A sunat imediat la 112 şi i-a acordat primele îngrijiri până a sosit ambulanța la faţa locului.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 72, intre Târgovişte şi Ploieşti. Bărbatul în vârstă de 74 de ani tocmai plecase de la un magazin şi se îndrepta cu mopedul electric spre casă. Într-o curbă periculoasă a pierdut însă controlul şi s-a răsturnat. Un agent de la Poliţia Locală a trecut pe acolo şi a intervenit imediat.

Cristian Enache, polițist local: „Eram în trafic, am ieşit de la serviciu şi l-am văzut întins. A căzut de pe scuter. Am oprit, era inconştient, i-am tras limba, să nu îşi înghită limba, i-am făcut ventilaţie.”

Martor: „El venea dinspre Gura Ocniţei şi s-a răsturnat aici. Reporter: Deci, nu l-a lovit o maşină? Martor: Nu l-a lovit maşina, s-a răsturnat dumnealui, singur.

Citește și
Tripleţi rămaşi orfani, după ce mama lor a fost răpusă de Covid, iar tatăl a murit într-un accident
Tripleţi rămaşi orfani, după ce mama lor a fost răpusă de Covid, iar tatăl a murit într-un accident

Localnicii povestesc că tocmai îl avertizaseră pe bărbat să meargă cu grijă cu mopedul, pentru că a fost cât pe ce să fie lovit de o maşină de mare tonaj.

Martor: „Am văzut când a trecut, era să îl ia o maşină mare. Am strigat la el, ba, nu te uiţi?!”

Din fericire, omul a primit ajutor la timp şi este în afara pericolului.

dr Ruxandra Chialfă, medic SAJ Dâmboviţa: „Pacientul cu un traumatism cranio facial minor, îl transportam la UPU.”

Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul din Târgovişte, pentru îngrijiri şi investigaţii. Iuntre timp, la faţa locului au sosit poliţiştii. Aceştia vor deschide o anchetă pentru a afla în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult