Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie de trei indivizi beți, în Dolj

Un bărbat de 55 de ani a fost omorât, în Dolj, de trei bărbați beți care l-au agresat fizic.  

În noaptea de 6 spre 7 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Mischii, cu privire la faptul că, fratele său, în vârstă de 55 de ani, ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă de poliţie dar şi un echipaj SMURD, bărbatul de 55 de ani refuzând transportul la o unitate medicală. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de acelaşi bărbat cu privire la faptul că fratele său a decedat, potrivit IPJ Dolj.

„Având în vedere circumstanţele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 06 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil din comuna Mischii, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 55 de ani ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, din localitate. După comiterea primei agresiuni, victima a părăsit imobilul în care se afla, fiind ajuns din urmă de către cei trei bărbaţi, ocazie cu care ar mai fi fost agresat încă o dată", informează IPJ Dolj.

Autopsia a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, între leziuni şi deces existând o legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată. Agresorii au fost reținuți de Poliție pentru 24 de ore.

Citește și
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult