Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 54 de ani a ars de viu în propriul apartament. Vecinii spun că moartea mamei sale l-a marcat profund

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 54 de ani din Târgu Mureș a ars de viu în apartamentul său, cuprins de flacări. Locatarii au sunat la 112 după ce i-au auzit strigătele de ajutor și au simțit miros puternic de fum. Din păcate, omul a fost găsit carbonizat.

Vecinii spun că bărbatul fusese foarte marcat de moartea mamei sale, în urmă cu câteva luni. Iar în ultima perioadă oamenii au fost speriați de izbucnirile lui.

Bărbatul locuia în cartierul Tudor din Târgu Mureș. Când au fost chemați, pompierii au urcat scara până la etajul opt al blocului, au spart geamurile și au reușit să stingă flacările.

Oamenii le-au spus salvatorilor că au auzit strigăte de ajutor și, cel mai probabil, proprietarul se afla în apartament. Din nefericire, omul nu a mai putut fi salvat.

Șef de scară: "M-a sunat cineva că e fum. Am coborât. Totul a ars și pereți și tot."

Citește și
Ars
Un bărbat imobilizat la pat a murit după ce a luat foc de la o ţigară

Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt ISU Mureș: "Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ zece metri pătrați cu degajări mari de fum. În timpul recunoașterii în interior au identificat o persoană carbonizată."

Bărbatul avea 54 de ani și locuia singur. Vecinii spun că moartea mamei l-a copleșit, iar în ultima vreme, comportamentul lui s-a schimbat radical. Locatarii au sunat chiar și la numărul de urgență în urmă cu câteva zile.

Emilia Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș: "Se manifesta gălăgios și este agitat. Polițiștii au identificat persoana în cauză. Afost solicitat un echipaj medical, bărbatul fiind preluat și transportat la SMURD pentru investigații."

Vecina: "A dat foc el. A mai încercat el."

Vecina: "Bătea la ușă și a venit și la mine. Când am deschis, a zis să îi dau cinci lei. Mi-a fost teamă, da."

O soră a bărbatului, stabilită de mai mulți ani în străinătate, s-ar putea ocupa de înmormântare. Deocamdată nu se știe exact cauza incendiului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult