Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 60 de ani a fost atacat cu maceta de un tânăr care voia să-i fure mașina, în Brașov. „I-a sărit telefonul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident sângeros, petrecut în Brașov. Un bărbat a fost atacat cu o macetă de un băiat de 17 ani, care i-a cerut cheile mașinii. Polițiștii iau în calcul ca agresorul să fi fost sub influența stupefiantelor.

Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Incidentul a avut loc într-un cartier de blocuri din Brașov. Afară era încă lumină. Victima, un bărbat de 60 ani, tocmai își parcase mașina când un adolescent înarmat s-a năpustit asupra lui. Martoră: „I-ar fi cerut cheile de la mașină. În momentul în care a refuzat să-i dea cheile, l-a atacat cu maceta.” Bărbatul a fost rănit inițial la o mână, însă atacatorul l-a lovit și în abdomen. Șansa bărbatului a fost că era gros îmbrăcat, iar lama lungă a cuțitului nu putut străpunge cele trei rânduri de haine: geacă, pulover și vestă. În plus, omul nu s-a lăsat intimidat, mai ales că avea în față un tânăr firav care, în cele din urma, a abandonat lupta.

Emilia Anghelescu, soția victimei: „A urcat individul în mașină, el l-a scos. Au căzut, le-au zburat ochelarii, telefoanele la ambii, și soțului, și băiatului.” Câțiva copii care se jucau în apropiere l-au văzut pe atacator când a fugit și au reținut cum era îmbrăcat. Martor: „A spus că l-a văzut într-o geacă galbenă.” Vecin: „I-a rămas sabia pe acolo, pe jos.” Suspectul a fost prins dupa câteva ore.

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov: „În timpul audierilor, acesta și-a rezervat dreptul la tăcere și nu a dat declarație. Se pare că nu se cunoștea cu victima.” Terifiați de întâmplare, cei care stau în zonă spun că zilnic sunt martori la scandalurile provocate de tinerii care se strâng să bea sau chiar să se drogheze. Vecină: „Beau toată ziua și noaptea se bat. Cu o seară înainte a fost bătaie pe partea cealaltă.”

Citește și
klaus iohannis
Primul atac la ”neamțul” Klaus Iohannis vine din Germania: Un candidat care divizează NATO. Nu are şanse, dar amână o decizie

Reporter: De ce credeți că s-a întâmplat asta?

Emilia Anghelescu, soția victimei: „Pentru că era un drogat!” Anchetatorii încearcă să afle care a fost motivul atacului și dacă nu cumva tânărul era sub influența stupefiantelor. Între timp, victima a fost operată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult