Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Iași a fost împușcat în plină stradă dintr-o mașină aflată în mers. Suspectul este căutat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca într-un film cu mafioți, un bărbat de 40 de ani din Iași a fost împușcat în plină stradă, dintr-o mașină aflată în mers. Omul a ajuns la spital, rănit grav.

Surse din anchetă spun că e posibil că suspectul să fi trecut deja granița şi urmează să fie dat în urmărire internaţională.

Alexandru Plop este căutat la această oră de polițiștii din Iași. El este suspectul principal în cazul împuşcării unui bărbat de 40 de ani, pe stradă, miercuri seara după ora 21:00. Victima era la intrarea unui bloc unde, spun vecinii, închiriase un apartament. O mașină și-a făcut apariția pe stradă și, din interiorul acesteia s-a tras un foc de armă. Omul s-a prăbuşit la pământ, iar trăgătorul a dispărut în noapte.

Femeie: “Să ferească Dumnezeu, or fi fost tineri, mai în vârstă, de la ce se ceartă nu știu. Cine știe ce neînțelegeri, dar ca să fie omoruri, nu am auzit.”

O ambulanță l-a transportat la spital pe bărbatul care fusese împușcat în gât. El a apucat să le spună poliţiştilor că îl cunoaşte pe cel care l-a rănit. Ar fi vorba despre Alexandru Pop, de 30 de ani, şi el tot din Iaşi. Victima nu a lămurit însă care a fost motivul acesei răfuieli.

Citește și
dj flavinha
O DJ-iță s-a împușcat din greșeală în față cu un tun de confetti. Cum s-a întâmplat și cum arată după incident | VIDEO

Radu Țocu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: ”S-a stabilit că victima şi agresorul se cunoşteau, că acesta din urmă are mai multe condamnări pronunţate de autorităţile judiciare din Italia şi mai este cercetat într-un alt dosar penal de către Serviciul de Investigaţii Criminale.”

Diana Cimpoeșu, UPU SMURD Spital Sf Spiridon Iași: “SMURD-ul a plecat la această intervenţie, dar pacientul a ales să vină cu o maşină privată. 0021 prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ, la nivelul regiunii cervicale exterioare, deci, la nivelul gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conştient.”

Locuitorii cartierului în care s-a petrecut atacul armat sunt îngroziţi la gândul că, de 20 de ore, un bărbat înarmat și extrem de periculos, se plimbă liber. Sunt revoltați de faptul că anchetatorii nu au reușit să îl captureze, deși au știut din prima clipă cine este. De altfel, spun că nu se simt deloc în siguranță pe străzi din cauză că echipajele de poliție își fac rar apariția.

Femeie: "Ți-e frică să mergi pe stradă, Dacă ești o persoană singură, ți-e frică să mergi pe stradă. Vedeți vreun polițist prin parc? Nu vedeți niciunul, salariile mari cer, ies în stradă."

Femeie: “România eșuată. Lipsa sectoristului din zonă, că trec dimineața poliţia locală, din când în când, cu mașina. Dar asta este.”

Procurorii au emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Alin Alexandru Plop, pe care îl acuză de tentativă de omor.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult