Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ororile la care și-a supus fiica vitregă un bărbat din Alba. „E de nedescris. O nenorocești pe viață”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 39 de ani din județul Alba este acuzat că timp de patru ani și-a violat fiica vitregă, acum în vârstă de 13 ani.

Ororile s-ar fi petrecut când mama copilei nu era acasă, iar fata a fost permanent amenințată și lovită ca să nu spună nimănui ce i se întâmplă.

Coșmarul s-a încheiat datorită unui apropiat al familiei care a observat că fata era foarte timorată și i-a atras atenția mamei să stea mai mult de vorbă cu ea.

Cuplul și copila de 13 ani s-au mutat anul trecut într-un apartament din Ocna Mureș, iar vecinii spun bărbatul în vârstă de 39 de ani și partenera lui erau mai retrași.

Femeie: „Nu vorbesc cu nimeni aici la bloc. Pe fată am văzut-o acum 2-3 zile, pe el nu l-am văzut”.

Citește și
aur tabara viol
Reacția AUR după acuzațiile de viol lansate de adolescenta de 17 ani. Au pus la dispoziție o listă cu participanții

Ororile au ieșit la iveală după ce un cunoscut al familiei a observat că fata este tot mai introvertită, de parcă ar ascunde ceva, și părea că se teme la orice pas.

Abia după ce mama fetei a stat de vorbă cu ea, cu tact și blândețe, copila a prins curaj și i-a povestit calvarul prin care a trecu, încă de la vârsta de 9 ani.

Dacă la început bărbatul se rezuma la propuneri indecente și atingeri, treptat ar fi început să o oblige să întrețină relații sexuale cu el. Violurile s-ar fi petrecut când mama fetei era la serviciu.

În final, suspectul a fost arestat preventiv.

Bărbat: „Să își tragă pedeapsa după cum a făcut”.

Femeie: „E de nedescris, de nedescris așa ceva. Și eu am avut tată vitreg, dar așa ceva. Îl nenorocești, pe viață îi nenorocit (n.r. copilul) și sufletește toată viața suferă”

Cei de la Protecția Copilului și-au oferit sprijinul, însă mama a preferat alt program de consiliere psihologică, privat. Suspectul este acuzat de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult