Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care şi-a împuşcat iubita în Italia, apoi a ars cadavrul într-o maşină, depistat de poliţişti în judeţul Arad

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat căutat în toată lumea după ce și-a ucis cu cruzime fosta iubită a fost capturat în județul Arad, chiar în satul natal, unde se ascundea.

Crima s-a petrecut în urmă cu 14 ani, în Italia. La Tribunalul Timiș se va lua în discuție, vineri, cererea de extrădare înaintată de autoritățile italiene.

Crima pentru care bărbatul a fost condamnat s-a petrecut în septembrie 2008, în Italia. Fosta iubită a bărbatului, o româncă de 37 de ani, se căsătorise cu un italian, iar asta a stârnit gelozia individului.

A chemat-o la o întâlnire și a împușcat-o, apoi a incendiat cadavrul într-o mașină, pe care a împins-o într-un râu. Soțul femeii a anunțat poliția, iar victima a fost găsită la o săptămână după crimă. Inițial, individul a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, apoi sentința lui a fost redusă la 16 ani, după un proces foarte lung, încheiat la începutul acestui an. După decizia finală a instanței, bărbatul a dispărut și a fost dat în urmărire internațională. Acum a fost prins la Arad și urmează să fie extrădat.

 

Citește și
politie
Crimă în județul Neamț. O femeie de 44 de ani riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a înjunghiat un vecin

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult