Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care ar fi fost lovit de tren a fost găsit la un bar din Botoșani

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc marți, în comuna Leorda, din județul Botoșani. Un bărbat care ar fi fost lovit de tren a fost găsit ulterior teafăr, într-un bar din apropiere, scrie Monitorul de Botoșani.

Tânărul a trecut în fugă calea ferată, fără să țină cont că venea trenul. Mecanicul trenului personal a oprit imediat și a sunat la 112, crezând că l-a lovit pe acesta.

Un călător a declarat pentru presa locală că a "auzit un zgomot ciudat" și că i s-a părut că un bărbat a fost lovit de tren.

„Am văzut silueta unui bărbat apropiindu-se în fugă de tren şi a sărit în faţa locomotivei. S-a auzit un zgomot ciudat, de parcă l-a lovit, după care mecanicul a oprit. Am coborât mai mulţi îngroziţi din tren”, a povestit pasagerul.

Mecanicul şi câţiva pasageri au coborât din tren și au început să îl caute pe bărbat, însă, spre surprinderea lor, nu au găsit nicio urmă de victimă pe lângă tren sau sub tren.

Citește și
Femeie moartă, abandonată mai multe ore în curtea Spitalului Județean Botoșani. Cum a fost posibil
A murit în curtea Spitalului Județean Botoșani și nimeni nu a băgat-o în seamă. Cum s-a terminat

La scurt timp însă, gestionara unui bar din apropiere a sunat la 112 pentru că un tânăr de 18 ani făcea scandal în local. Când a fost luat la întrebări, acesta le-a spus polițiștilor că a trecut prin fața trenului pentru că se grăbea spre bar să bea.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a fost potolit de polițiști, care l-au dus la Psihiatrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult