Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat băut, fără permis și RCA a făcut accident cu autospeciala Jandarmeriei, în Galați. Ce alcoolemie avea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ care conducea un autoturism pe străzile din Galați, deși n-avea permis de conducere, RCA și era și băut, a ajuns după gratii.

Autoturismul cu număr de Suedia a atras atenția unui echipaj de la Jandarmerie. Cel aflat la volan ignora regulile de circulație și lovise un indicator rutier și o bordură.

Șoferul a accelerat când și-a dat seama că este urmărit de forțele de ordine, iar în cele din urmă a intrat în coliziune cu autospeciala Jandarmeriei. Și el, și pasagerul din dreapta au încercat să fugă, așa că au fost încătușați.

În cazul individului de 33 de ani, aflat la volan, alcooltestul a indicat 0.96 miligrame per litru în aerul expirat. Și pasagerul, în vârstă de 34 de ani, era băut.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului. A fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Citește și
irak
Accident cu 18 morți în Irak, după ce două microbuze cu pelerini s-au ciocnit. Zeci de pelerini au murit și în zilele trecute

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult