Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a spart 7 aparate într-o sală de jocuri din Iași. Ce i-a căzut din buzunar când a fost imobilizat

Your browser doesn't support HTML5 video.

De trei polițiști a fost nevoie pentru a tempera furia unui bărbat de 33 de ani din Iași. Individul, care făcuse prăpăd într-o sală, a fost pus la pământ - moment în care din buzunar i-a căzut și un cuțit. Pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Într-un singur minut, individul agitat a spart șapte aparate din încăpere. O angajată a început să ţipe, povestesc martorii.

Martor: „Am auzit un zgomot şi, imediat, m-am deplasat la cealaltă cameră şi am văzut un dezaxat cu un scaun în mână şi a început să spargă toate aparatele care erau în sala de jocuri. După care, Poliţia Rutieră era la circa 10 metri, am chemat poliţia Rutieră, doi poliţişti de la Poliţia Locală, l-au încătuşat şi a venit şi cineva de la mascaţi.”

Anchetatorii au informații cum că individul a venit chitit pe distrugere. Nu se cunosc, deocamdată, motivele. Ori dacă avea de gând să jefuiască sala de jocuri.

Agent principal de poliţie Anca VIjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: “Poliţiştii s-au deplasat îndată la faţa locului, au imobilizat bărbatul şi l-au condus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea verificărilor.”

Paguba depășește 6.000 de euro. Suspectul are dosar penal pentru distrugere şi port fără drept de obiecte periculoase. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult