Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a refuzat să se legitimeze și a agresat o polițistă în Bran. Incidentul a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un gest obscen adresat unei poliţiste care dirija traficul în Bran l-a costat o noapte de arest pe un pieton.

Omul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să se legitimeze, a agresat poliţista şi a încercat apoi să fugă. Doi martori, jandarmi aflaţi în timpul liber, au intervenit în momentul scandalului, astfel că în cele din urmă suspectul a fost încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore. Acum este cercetat sub control judiciar.

Întamplarea s-a petrecut sâmbătă seara, în centrul staţiunii Bran. Poliţista dirija circulaţia la trecerea de pietoni când, povesteşte ea, unul dintre bărbaţii de pe zebra i-a făcut semne obscene. În imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere se vede cum poliţista îl urmăreşte pe individ, îl opreşte şi îi cere să se legitimeze.

Citește și
agresor srestat
Bărbatul din Craiova acuzat că a lovit în cap un polițist a fost arestat

”- Vă rog frumos să vă legitimaţi! În cazul în care nu vă legitimaţi, voi fi nevoită. - Dacă mai ţipaţi la mine, s-ar putea să vă dau în judecată. S-ar putea să vorbiţi cu avocatul, da? - Vă rog frumos să nu mai ridicaţi tonul la mine!”

Încurajat de rudele care îl însoţeau, bărbatul a încercat să fugă!

În încercarea de a scăpa, bărbatul o împinge în stradă pe poliţista care se izbeşte de o maşină aflată în mers. Apoi individul o ia la fugă.

Agenta de la circulaţie porneşte pe urmele lui şi, ajutată de câţiva martori, îl încătuşează pe bărbat.

Acuzat de ultraj, bărbatul şi-a petrecut noaptea în arest, iar procurorii au decis să fie cercetat sub control judiciar. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoarea.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult