Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a rămas fără 76.000 de euro, după ce a fost îmbătat de două femei, care i-au propus o partidă de amor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imprudență gravă comisă de un bărbat din Prahova, care s-a dus la Brașov cu 76.000 de euro în geantă, ca să cumpere un apartament. S-a lăsat ademenit pe stradă de două femei, care i-au propus o partidă de amor.

Femeile l-au convins pe naiv să bea întâi ceva, pentru ca momentele care urmau să fie mai plăcute. L-au dus într-un loc retras din apropierea gării și i-au dat să consume alcool până a căzut lat.

Când și-a revenit, nu mai avea nici banii, nici bijuteriile - un lanț cu medalion, o brățară și un inel, toate din aur. Omul a anunțat poliția, care le-a identificat imediat pe cele două hoațe, una de 43, iar cealaltă de 20 de ani.

Imediat au fost organizate percheziții la domiciliile lor - doar cea mai vârstnică era acasă, iar în locuințe polițistii au găsit numai 3.000 de euro și câteva obiecte de valoare.

Tânăra a fost găsită câteva ore mai târziu, într-o pensiune din Toplița, județul Harghita. Era însoțită de un bărbat și avea la ea 51.000 de euro. Ambele femei se află acum în arestul poliției brașovene și sunt acuzate de furt calificat.  

Citește și
accident giratoriu
Un adolescent din Suceava, acuzat de furt și conducere fără permis după ce a furat mașina mamei sale | VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult