Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit în timp ce fugea de poliție, după ce păcălise un bătrân cu 10.000 de lei prin metoda accidentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 33 de ani, bănuit că a păcălit un bătrân din județul Bistrița-Năsăud, cu 10.000 de lei, prin "metoda accidentul", a murit chiar el, într-un eveniment rutier, în timp ce polițiștii erau pe urmele sale.

S-a răsturnat pe un câmp, cu mașina pe care o conducea, și nu a mai putut fi salvat.

Inițial, un bătrân de 80 de ani din localitatea Sânmihaiu de Câmpie a fost sunat, aproape de miezul de nopții, de către o persoană care s-a recomandat a fi medic. I-a spus că fiul lui a avut un grav accident rutier și că e nevoie de 10.000 de lei pentru o operație care să-i salveze viața.

Mai mult, în timpul apelului, a fost asigurat că la poarta bâtrânului va ajunge imediat o persoană pentru a lua banii. Panicat, bietul om a oferit imediat întreaga sumă unui individ care a venit în curtea lui.

Abia după ce a dat banii, omul și-a sunat fiul și a realizat că a fost păcălit. A sunat la poliție și a dat detalii despre autoturismul suspecților.

Citește și
euro
Metoda accidentul continuă să facă victime. Cum a rămas o femeie fără 25.000 de euro

La scurt timp, agenții au reușit să identifice în trafic mașina, însă, șoferul nu a vrut să oprească la semnele lor. Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi, care, într-o curbă, s-au răsturnat. Cel care se afla la volan a murit pe loc. Al doilea individ a fost rănit și a ajuns la spital.

În mașină a fost găsit și un plic cu 10 mii de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult