Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit, după ce un tren a lovit tractorul în care se afla, în Harghita

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a decedat, miercuri dimineaţa, după ce tractorul cu remorcă în care acesta se afla a fost lovit de un tren, în Harghita.

Trenul respectiv era de persoane și circula pe ruta Braşov-Budapesta. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Sândominic, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu.

Bărbatul, cu vârsta de aproximativ 55 ani, era decedat la sosirea echipajelor medicale şi de intervenţie, iniţial fiind anunţat că acesta este încarcerat în tractor.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenţie, iar de la Detaşamentul de Pompieri Miercurea Ciuc au mers la locul intervenţiei două echipaje, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Alina Ciobotariu a adăugat că circulaţia feroviară este blocată, iar cea rutieră, pe DN 12, se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

Citește și
SMURD Hunedoara
Un băiat de 16 ani a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care-l conducea

În tren nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult