Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un canal descoperit, în municipiul Galați. Ce încerca să facă

Un bărbat a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită din municipiul Galaţi, într-o zonă în care se efectuau lucrări.

 

Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul s-a aplecat asupra canalizării în încercarea de a recupera o sacosă pe care o scăpase, scrie Monitorul de Galați.

"În cursul acestei seri, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Traian Vuia din municipiul Galaţi, o persoană ar fi căzut într-o canalizare. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că victima este un bărbat de 45 de ani din municipiul Galaţi, care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, într-o zonă un care se efectuează lucrări de construire.

Citește și
Accident
Un tânăr din Olt a murit după ce a căzut cu mașina într- un canal de apă

"În urma sesizării şi a aspectelor constatate la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului", precizează IPJ Galaţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult