Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa o șosea din Voluntari printr-un loc nepermis. „Avea 150 la oră”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat fără adăpost și-a pierdut viața, sâmbătă noapte, după ce a fost lovit de o mașină care ar fi circulat cu viteză. Omul a traversat o șosea din Voluntari printr-un loc nepermis, pentru că în zonă nu sunt treceri de pietoni, spun martorii.

Se pare că șoferul de 29 de ani - care conducea mașina de serviciu - s-ar fi grăbit să treacă o cale ferată.

Impactul fatal s-a petrecut în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată cu bariere care traversează Șoseaua Andronache.

Martorii spun că bărbatul fără adăpost a traversat neregulamentar strada și că șoferul de 29 de ani - angajat al unei firme de pază - ar fi avut viteză. Bărbat: „Toată lumea a spus că a forțat bariera, pâlpâiau alea, a forțat bariera și că avea 150 la oră. Am înțeles că totuși a evitat să-l lovească și tot n-a reușit. L-a luat cu aripa, cu ceva.”

După ce a lovit pietonul în acea zonă, mașina a continuat să se miște necontrolat și pe drum a pierdut o anvelopă. Oamenii din zonă spun că au văzut scântei ieșind din mașină, care s-a oprit tocmai acolo, la 200 de metri distanță de impact. Bărbatul nu consumase alcool, spun polițiștii, care au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și
lucy
Fiica de 6 ani a unui pastor a murit după ce o așchie a paletei de badminton i-a străpuns creierul când se juca cu fratele ei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult