Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost găsit spânzurat, la câteva săptămâni după ce și-a violat soacra sub amenințarea sabiei

Un bărbat din Mehedinți a fost găsit spânzurat, duminică seara, la două săptămâni după ce fusese dat dispărut.

Înainte de dispariție, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, și-a violat soacra, de 71 de ani, după ce a amenințat-o cu o sabie. Apoi, el a dispărut.

Duminică seara, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la marginea unei păduri din afara satului Pârgele. Corpul se afla în stare avansată de putrefacție.

Anchetatorii cred că a fost vorba despre o sinucidere.

Conform anchetei, bărbatul ar fi fost supărat că soția lui nu vrea să se împace cu el, așa că a mers acasă la soacră, în stare de ebrietate. Apoi, ar fi amenințat-o pe femeie și a violat-o.

„La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.”, anunța, atunci, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Citește și
adolescenta spanzurat vaslui
O fată de 16 ani din Vaslui s-a spânzurat din cauza unei povești de iubire. Ce a scris în biletul de adio

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult