Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost filmat în timp ce sare la bătaie la un alt șofer, în Constanța. În mașina victimei se aflau copii. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal de proporții în trafic, în dreptul localității Lazu din Constanța. Un bărbat a fost surprins în timp ce sare furios la bătaie la un alt șofer. În mașina victimei se aflau copii care, speriați, au început să plângă.

Scandalul a izbucnit duminică după-amiază după o șicanare în trafic. La un moment dat, unul dintre șoferi l-a blocat pe celălalt cu mașina, a coborât și s-a îndreptat furios către pasagerii din mașină. A început să lovească autoturismul cu pumnii și picioarele și a încercat să îl scoată pe șofer afară. Nu a ținut cont că în autoturism se aflau copii, care de frică au început să plângă. Toate aceste scene au fost suprinse de mama copiilor. În imagini se vede cum bărbatul furios se năpustește asupra mașinii și cu violență îl lovește pe șofer. Agresorul este la sediul poliției din Agigea, unde dă declarații. El este acuzat de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult