Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a dat foc unei mașini, l-a lovit pe proprietarul acesteia cu pumnul în față și apoi a fugit. VIDEO

Scene șocante au avut loc pe o stradă din Leicestershire, Marea Britanie. Un bărbat a dat foc unei mașini, l-a lovit pe proprietarul acesteia cu un pumn în față și apoi a fugit de la locul faptei, scrie The Sun.

Vezi video AICI! Imagini cu un puternic impact emoțional!

La fața locului aui intervenit echipaje de polițiști și pompieri.

„Poliția a fost chemată pe Walton Street din Leicester cu puțin timp înainte de ora 14:00, miercuri (8 martie), după ce a fost raportat faptul că o mașină a fost incendiată. S-a stabilit că incendiul a fost pornit în mod deliberat”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției din Leicestershire.

Martorii spun că incidentul a avut loc după ce cei doi bărbați au avut o discuție aprinsă într-un restaurant din oraș.

În imaginile surprinde de camerele de supraveghere se observă cum unul dintre bărbați se îndreaptă către o mașină parcată, o stropește cu un lichid, iar apoi îi dă foc. Totul, sub privirile proprietarului, care încearcă să îl oprească pe agresor. Bărbatul care a incendiat autoturismul îl lovește pe proprietar cu pumnul în față și îl trântește la pământ, lângă un copac și, ulterior, fuge de la fața locului.

Incidentul putea avea un final tragic.

Oamenii legii nu l-au arestat pe agresor, dar fac apel la populație pentru a obține mai multe informații cu privire la cele întâmplate. Polițiștii continuă cercetările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult