Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ameninţat că se sinucide cu o armă și a fost amendat pentru că a sunat la 112

Un bărbat aflat într-o avansată stare de ebrietate a sunat la 112 ameninţând că se sinucide cu o armă de foc. Acesta fost amendat pentru apelare nejustificată la numărul de urgenţă.  

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost amendat după ce poliţiştii au intervenit la locuinţa bărbatului, dar nu au găsit nicio armă.

Acesta a sunat la 112 şi a ameninţat că se va sinucide cu o armă de foc la domiciliul său situat într-un bloc pe strada Saturn, din municipiul Galaţi.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la locuința bărbatului şi au luat toate măsurile care se impun în astfel de situaţii pentru protejarea populaţiei.

Persoana care a ameninţat că se sinucide se afla într-o stare avansată de ebrietate, iar în locuinţă nu a fost găsită nicio armă.

Citește și
Alba ca Zăpada de Vaslui, furată de motocicliști de la nuntă. Oamenii au sunat la 112
„Alba ca Zăpada” de Vaslui, furată de motocicliști de la nuntă. Oamenii au sunat la 112

Mai mult, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu este deţinător de niciun tip de armă.

Din cauza stării în care acesta se afla, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galaţi - Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112, conform Agerpres

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult