Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri. A fost scos dintr-un cazan cu lichid care fierbea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident teribil s-a petrecut joi dimineaţă la o fabrică de preparare a băuturilor alcoolice din Botoşani. Un bărbat de 59 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe tot corpul, după ce a fost scos dintr-un cazan cu lichid care fierbea.

Omul a fost dus de urgenţă la spital şi este în stare extrem de gravă. Bărbatul de 59 de ani lucrează ca mecanic la fabrica respectivă.

El a fost găsit de colegii lui, care s-au grăbit să-l scoată din cazan. Aceştia au sunat apoi la 112 şi au cerut ajutor autorităţilor.

Medicii s-au îngrozit când l-au văzut: bărbatul are arsuri de gradele 3 şi 4 pe 95% din suprafaţa corpului . El este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Dr. Cristian Simionescu, Ambulanta Botoşani: "De la locul solicitării am preluat un bărbat în vârstă de 59 de ani în stare deosebit de gravă, care prezenta arsuri de gradele 3 şi 4, pe aproximativ 95% din suprafaţa corpului şi inclusiv căile aerieni superioare. A fost stabilizat şi transportat la spital."

Citește și
accident
Bărbatul ucis de tren în Vrancea cunoștea victima pe care o lovise cu mașina. Concluziile polițiștilor

Colegii omului nu-şi explica ce s-a întâmplat şi spun că bărbatul nu avea ce cauta în zona în care fierbeau cazanele. Politstii au deschis acum o anchetă, fiind luată în calcul inclusiv varianta unei sinucideri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult