Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ajuns cu mașina într-un magazin, în Maramureș. 4 oameni, răniți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Teribil accident pe o şosea din Maramureş. Un bărbat a ajuns cu maşina într-un magazin, după ce s-a tamponat de un autoturism intrat într-o depăşire neregulamentară. Patru persoane au fost rănite, dintre care două femei sunt în stare gravă.

Accidentul a avut loc joi dimineaţă pe DN1C, în localitatea Satulung, din judeţul Maramureş. Cele două maşini circulau din acelaşi sens de mers, au intrat însă în depăşirea unui alt autovehizul şi s-au acroşat.

În urma impactului extrem de puternic, autoturismul în care se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 ani şi 21 de ani, a fost aruncat de pe şosea într-un magazin de haine, de pe marginea drumului. Două femei au fost grav rănite.

Una este acum intubată, cealaltă semiconştientă. Şoferul în vârstă de 21 de ani şi o pasageră au fost răniţi uşor. Celălalt şofer, implicat în accident, a scăpat teafăr. 

Șase autospeciale, 3 SMURD şi 3 ambulanţe au ajuns la locul accidentului, şi i-a dus pe cei 4 tineri la spitalul din Baia Mare. Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cauza exactă a producerii accidentului.

Citește și
Autobuz rasturnat (Kenya)
Tragedie după ce un autobuz s-a răsturnat în șant. 51 de persoane au murit

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult