Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 17 ani, băut și fără permis, a furat o mașină și s-a luptat cu polițiștii din Timișoara

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Timişoara, un "adolescent-problemă" le-a dat de furcă unor poliţişti care s-au trezit în fața unui caz ce sună mai degrabă a banc.

Băiatul de 17 ani a furat o maşină, dar băut fiind şi fără carnet, a lovit două autoturisme. Poliţiştii l-au oprit, le-a fugit de sub nas pentru ca în final să fie izbit chiar în fața lor de un autoturism. Toată tevatura s-a încheiat în arest.

Tânărul s-a urcat băut la volanul unei maşini pe care a furat-o dintr-o parcare din Timişoara. A lovit în plimbarea lui haotică două autoturisme, aşa că poliţiştii au pornit pe urmele lui şi au reuşit să-l oprească în trafic.

Agenţii se luptau să-i deschidă portiera, când adolescentul a accelerat şi a lovit şi maşina de poliţie. Scos într-un final cu forţa, a fost pus la pământ şi încătuşat. Şi totuşi povestea nu se încheie aici.

Tânărul a profitat că doi bărbaţi s-au apropiat de maşina poliţiei, iar cei doi agenţi s-au îndepărtat câţiva metri. Loveşte puternic portiera maşinii şi fuge! În goană însă, cu poliţiştii după el, individul a fost la rândul lui lovit de o maşină.

Citește și
incidenta
Rata de infectare, 7 martie 2021. Patru județe și Municipiul București sunt în „zona roșie”

Rănit, fugarul a fost transportat la spital.

Ramona Gâdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: "Policontuzii prin accident rutier, PCC acut închis afirmativ fără pierdere de conştiență, hematom cranian frontal stâng, plagă escoriată frontal stâng. Pacientul a fost supus unor investigaţii ulterior s-a decis externarea acestuia".

Iar de la spital s-a întors în arestul poliţiei, de unde abia fusese eliberat după ce a fost bănuit de furturi din locuinţe. Între timp şi-a îmbogăţit dosarul mai ales că a condus băut şi fără permis. Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş: ''A fost testat cu aparatul etilotest rezultant o valoare 0,74 mg/l alcool pur în aerul respirat".

După toată această aventură adolescentul va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult