Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 10 ani a dispărut în râul Siret. Ultimul mesaj primit de copil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Căutări intense miercuri în judeţul Neamţ, pe albia Râului Siret, după ce un băiat de 10 ani a dispărut în apă, în timp ce se afla la scăldat cu doi prieteni.

Necazul putea fi evitat, deoarece o femeie i-a observat pe copii și i-a atenţionat că locul e periculos, dar, în cele din urmă, băiatul nu a ascultat-o şi a intrat în apă. Femeia a sunat la 112, iar pompierii au încercat să-i dea de urmă până la lăsarea întunericului.  Căutările vor fi reluate joi.

Miercuri după-amiază, băiatul de 10 ani, aflat în grija unor rude, a plecat a scăldat împreună cu doi prieteni, într-un cartier din oraşul Roman. Ajuns pe malul răului, acesta s-a grăbit să intre în apă, deşi o femeie care i-a văzut de la distanţa îi atenţionase de pericol.

Martoră: "La malul ăla acolo s-a aruncat. A strigat după el. I-a zis fata să nu intre în apă, dar el nu a ascultat. A strigat ajutor, ajutor şi apoi a intrat până la gât."

Zona este una extrem de periculoasă, iar pe alocuri apa poate măsura chiar şi 4 metri, susţin localnicii.

Localnic: "S-a mai întâmplat. E o dolie aici şi e foarte adâncă. S-au mai înecat." Localnic: "E un loc foarte periculos. S-au înecat mai mult de 3 băieţi."

Pompierii au încercat să-l caute pe copil cu ajutorul unei bărci cu motor, însă misiunea nu a fost deloc uşoară.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult