Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în județul Suceava. Două persoane au murit, una este fratele unui fost ministru PNL

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seara, în zona Hurjuieni, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Acesta a spus că, din primele informaţii, ar fi două victime decedate.

La fața locului au fost trimise autospeciale de stingere şi două ambulanţe.

Potrivit ISU Suceava, avionul a căzut în zona localităţii Hurjuieni, iar cele două persoane aflate în aeronavă au murit pe loc, arată News.

Una dintre victime este fratele fostului ministru Cristian Adomniței

La impactul cu solul, avionul nu a luat foc, precizează oficialii instituţiei.

Citește și
avion letonia
Un avion s-a prăbușit în Letonia. A fost urmărit de o aeronavă NATO

"Din păcate, informaţia iniţială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunşi la faţa locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări. S-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate", a spus Alin Găleată, ajuns în comuna Gălăneşti.

Din primele informaţii, victimele accidentului sunt instructorul de zbor Marcel Ilieșe, din municipiul Bucureşti, şi afaceristul sucevean Bogdan Constantin Adomniţei.

Bogdan Constantin Adomniței este fratele fostului ministru liberal al Educației, Cristian Adomniței.

Conform informațiilor Știrilor PRO TV, Adomniței era și proprietarul avionului, pe care îl cumpărase cu circa 10 zile în urmă și făcea în prezent cursuri de pilotaj.

Marcel Ilieșe avea 58 de ani și este fost pilot militar, considerat unul dintre cei mai buni piloți și instructori de zbor din România.

Arhitectul Bogdan Adomniței, fratele fostului ministru și deputat liberal Cristian Adomniței, avea 42 de ani. 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult