Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

Your browser doesn't support HTML5 video.

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului de mici dimensiuni care a aterizat forţat, sâmbătă după amiază, pe un câmp de lângă aerodromul Strejnic, informează Agerpres.

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

"La data de 25 septembrie, în jurul orei 17,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi despre faptul că, în zona aerodromului Strejnic, un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în zona Centurii de Vest a municipiului Ploieşti. În urma evenimentului, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului aviatic", a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, la solicitarea AGERPRES. Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un avion privat, care executa curse de antrenament, în care se află două persoane în vârstă de 22 şi, respectiv, 25 de ani.

Avionul a aterizat forţat pe un câmp din apropierea aerodromului Strejnic, iar cele două persoane prezintă câteva escoriaţii.

Citește și
Încă un avion al contrabandiștilor ucraineni a intrat și a ieșit fără probleme din România. Cine l-a oprit de data aceasta
Încă un avion al contrabandiștilor ucraineni a intrat și a ieșit fără probleme din România. Cine l-a oprit de data aceasta

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult