Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion cu 40 de pasageri din Italia a aterizat la București duminică noaptea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Măsurile fără precedent luate de România pentru a preveni răspândirea epidemiei cu COVID 19, de suspendare a zborurilor spre și din Italia, nu au ajuns la urechile tuturor românilor.

Astfel, luni, pe aeroportul Otopeni se aflau cetățeni români care ar fi vrut să plece în Italia. Ei aveau bilete de avion și susțineau că nu au primit mesaje de înștiințare, așa că au aflat vestea cea rea direct pe aeroport.

Aproximativ 20 de curse aeriene ar fi trebuit să ajungă în România, luni, până la ora 17.00, sau să plece spre Italia.

De asemenea, la aeroport se aflau și cetățeni italieni - sosiți în România în ultimele zile - care doreau să se întoarcă acasă. Cu toate acestea, ei sunt obligați să rămână în Italia 14 zile sau să găsească altă modalitate. Unul dintre aceștia spune chiar că ar intenționa să ia avionul până în Franța, iar de acolo să plece cu trenul în Italia.

Foarte important de menționat este faptul că ultima aeronavă venită din Italia în România a fost un avion de la Wizz Air, care a aterizat în București duminică spre luni noaptea, la ora 1.

Citește și
Premierul Giuseppe Conte spune că Italia se confruntă cu ora s cea mai întunecată
Premierul Conte: Italia se confruntă cu ora sa cea mai întunecată

Aparatul de zbor a adus în România 40 de pasageri din Roma, care au fost testați cu un termoscanner și au completat o declarație pe propria răspundere.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult