Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un autoturism a derapat şi a ajuns într-un şanţ plin cu apă. Două femei și un minor au fost declarați decedați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipaje de salvare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare intervin, sâmbătă, dimineaţă, în cazul unui accident rutier în urma căruia un autoturism a ajuns într-un şanţ plin cu apă, fiind acoperit aproape integral de apă.  

Update Victimele, două persoane de sex feminin și un minor de 14 ani, au fost extrase și predate echipajelor medicale prezente la fața locului, care au fost nevoite să declare decesul acestora.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al judeţului Satu Mare a fost alertat în această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel la 112, să intervină la extragerea pasagerilor aflați într-un autoturism derapat într-un șanț plin cu apă, din localitatea Băbești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

În sprijinul misiunii s-au alocat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea și două ambulanțe SMURD cu 14 cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare.

Citește și
accident suceava
Accident cumplit într-o zonă de munte din Suceava. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei

Ajunse la fața locului, echipajele de salvare au constatat că vehiculul implicat în incident se găsea aproape complet submersat, procedând la extragerea pasagerilor blocați în interior.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost reprezentat la locul evenimentului de către prefectul județului, Radu Roca și comanda ISU Satu Mare”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Satu Mare.

Primele date de la faţa locului arată că unu dintre cei patru pasageri a reuşit să iasă din autoturism, scrie News.ro.

Accidentul s-a produs în localitatea Băbăşeşti din judeţul Satu Mare.

„Din primele informaţii, la sosirea pompierilor la faţa locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singură persoană din cei 4 pasageri, reuşind să se autoevacueze”, informează ISU Satu Mare. La locul evenimentului intervin echipaje militare ale Detaşamentului de pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, fiind trimisă, de asemenea, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de extragere a pasagerilor din autoturism este în desfăşurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult