Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un așa-zis pastor din Arad și-a violat ani întregi fiicele. Una dintre ele a întrerupt o sarcină când era adolescentă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste monstruoasă a ieşit la iveală în judeţul Arad. Ani de zile, un individ şi-a violat în repetate rânduri trei dintre fiice.  

Pe una a lăsat-o însărcinată la numai 14 ani şi a obligat-o apoi să avorteze. În comunitate, individul se autoproclama pastor. 

Individul de 48 de ani are zece copii şi a început să îşi abuzeze trei dintre fiice încă din 2007, când victimele erau nişte fetiţe. Una dintre ele a rămas însărcinată când avea doar 14 ani, dar a fost obligată să avorteze şi să mintă că s-ar fi iubit cu cineva din sat.

Cei din jur nu au bănuit nimic, mai ales că individul părea foarte săritor şi periodic, chema vecinii în casa lui, unde culmea, promova valori creştine. Victimele lui au acum 15, 17 şi 26 de ani.

În urmă cu câteva zile, fetele mai mici au mers în vizită la sora mai mare, între timp căsătorită. Acolo au mărturisit prin ce treceau acasă şi împreună s-au hotărât să îşi reclame tatăl. Individul a fost arestat în aceeaşi zi şi este acuzat de viol în formă continuată.

Citește și
DIICOT
Doi tineri de 18 şi 19 ani, cercetaţi pentru pornografie infantilă şi viol în formă continuată. Ce i-au făcut unei minore

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult