Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un apicultor din Argeș și-a incendiat din greșeală propria casă. "Ce să văd? Lume alergând”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu violent a distrus joi aseară o gospodărie din comuna Albota, din judeţul Argeş.

Proprietarul casei este apicultor și a vrut să topească mai multe bucăţi de ceară pe aragazul din bucătăria de vară, dar s-a luat cu alte treburi şi a lăsat totul nesupravegheat.

Încăperea a fost cuprinsă de flăcări, şi pentru că era lipită de casă cu etaj, incendiul s-au extins rapid şi la imobil.

Joi după amiaza bărbatul a pus pe aragazul din bucătăria de vară ceară de albine, la topit. S-a luat cu alte treburi şi a lăsat-o nesupraveghetă. În scurt timp flăcările au cuprins încăperea.

"Când am venit aici, ce să văd? Fum, lume alergând ... ce să văd?!”, spune o vecină. 

Citește și
Incendiu puternic la un depou CFR din Brașov. De la ce ar fi pornit flăcările
Incendiu puternic la un depou CFR din Brașov. De la ce ar fi pornit flăcările

Ajutat de câţiva vecini, a încercat să stingă focul, dar le-a fost imposibil. Flăcările uriaşe au cuprins şi acoperişul casei.

Vecin: Am venit să ajut, dar nu s-a putut, nu era presiune la apă! Am ajuns ... m-am apropiat acolo cu furtunul, dar nu puteai să stai, că te lua focul de ochi. Reporter: Cât erau de mari flăcările? Vecin: Aaaa ... păi vă daţi seama, dacă i-au ajuns la acoperiş?! Vă daţi seama cât erau de mari! Reporter: 4-5 metri? Vecin: Cam aşa, păi dar nu se mai vedea nimic, că tot câmpul ăsta era negru de fum.

Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au intervenit cu 3 autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, dar bucătăria de vară şi tot etajul casei s-au făcut scrum.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu la casa de locuit. Incendiul se manifestă la nivelul anexei gospodăreşti şi la nivelul acoperişului", a declarat căpitan Daniel Constantin ISU Argeş.

Din fericire, bărbatul de 70 de ani a scăpat nevătămat, pagubele materiale sunt, însă, foarte mari. Casa nu mai poate fi locuită şi, din păcate, acesta nu avea asigurare împotriva incendiilor, aşa că nu va fi despăgubit.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult