Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ideea inedită a unui proprietar sătul de facturile la curent. Imaginile cu apartamentul său din Cluj-Napoca au ajuns virale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imaginile cu un apartament din Cluj-Napoca au devenit virale, după ce proprietarul și-a montat la geam nu mai puțin de 16 panouri fotovoltaice.

În speranța că își va reduce din cheltuielile la energie, locatarul a transmis că ideea este un experiment. În tot acest timp, autoritățile spun că omul nu a comis nicio ilegalitate, iar partea discutabilă este doar cea estetică.

Chiar dacă la prima vedere geamul omului pare desprins dintr-un film SF, cei din cartier știu deja despre inventivitatea vecinului lor. Panourile au fost montate la geamul de la bucătăria apartamentului, iar locatarul a declarat că reușește să alimenteze televizorul și becurile dintr-o singură cameră.

Ce spun vecinii despre ideea bărbatului

Printre vecini, părerile sunt împărțite. Vecină: „Nu arată bine”. Vecină: „Mă gândesc că face economie la curent, că de aia le-a pus, la prețurile care sunt acum la energie”. Vecină: „Da' ce crede, că are căldură mai bună”? Autoritățile spun că totul este perfect legal. Recent, primăria din Cluj-Napoca a anunțat că o sută de blocuri din oraș vor avea montate pe acorperiș, în viitorul aproapiat, panouri fotovoltaice care să reducă facturile. Toată investiția va fi suportată din fonduri europene.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult