Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un srilankez concediat a furat 20.000 de lei de la angajatorul român. Ce s-a întâmplat când a ajuns pe Otopeni

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce a fost concediat, un cetățean srilankez a furat un seif cu aproape 20.ooo de lei de la fostul său șef. Furtul, din restaurantul aflat într-un mall din Sectorul 6, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Imaginile au fost surprinse pe 20 ianuarie, la ora 01:00 noaptea. Bărbatul care apare în ele este un fost angajat al restaurantului și fusese concediat în urmă cu o lună. A rămas în mall după închiderea programului și pentru că știa codurile de acces a pătruns în încăperea cu seiful, l-a desprins din perete și a fugit cu el. Înăuntru se aflau peste 19.600 de lei.

După furt individul a tăiat seiful în stradă și a fugit cu suma de bani. Polițiștii de la Investigații Criminale au aflat că este vorba de un cetățean străin, de 35 de ani, de origine srilankeză.

Bărbatul a fost prins în weekend, pe aeroportul din Otopeni în timp ce încerca să plece în țara mnatala. Asupra lui mai avea o mică parte din bani pentru că majoritatea sumei ar fi cheltuit-o pentru a-și cumpăra biletul spre casă.

Citește și
urmarit timisoara
Cine era de fapt un bărbat care dormea pe stradă, în Timișoara. Surpriză după ce polițiștii l-au verificat în baza de date

El a fost arestat pentru 30 de zile pentru furt calificat.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult