Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un angajat de la ISU Suceava a fost găsit mort în mașina personală. Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-ar fi sinucis

Un angajat al ISU Suceava a fost găsit mort, joi, în propria mașină. Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-ar fi sinucis după ce ar fi luat mai multe medicamente, notează Monitorul de Suceava.  

Soția bărbatului a fost cea care a alertat autoritățile, atunci când a văzut că lipseau medicamentele, soțul ei și mașina personală. El ar fi suferit de depresie și era sub tratament.

Polițiștii suceveni l-au găsit pe angajatul ISU pe bancheta din spate a mașinii sale, parcată în apropierea domiciliului. Acesta avea o rană în zona pieptului, pe care și-ar fi provocat-o cu un cuțit, dar leziunile nu erau atât de grave încât să-i fi provocat moartea. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat. La locul de muncă, el era descris ca fiind un angajat exemplare, care nu a creat niciodată probleme.

Citește și
Suceava: Şase persoane rănite într-un accident rutier produs la Oniceni; trei dintre victime, încarcerate
Şase persoane rănite într-un accident rutier produs la Oniceni. Trei dintre victime, încarcerate

Cauza exactă a morții va fi stabilită cu ocazia necropsiei. Pentru că era cadru militar, ancheta va fi preluată de un procuror de la Parchetul Militar din Iași, mai notează sursa citată.

ISU Suceava a postat pe Facebook un mesaj privind moartea bărbatului de 41 de ani. 

„Alături de soție, Niculina, și de cei doi pui, Ștefan și Alexandru, și noi, cei din familia pompierilor militari suceveni, ne coborâm sufletul în bernă, suferind în tăcere. Este greu să-ți pierzi camaradul, dar și mai greu este să te gândești la copiii rămași fără tată, și la soția văduvită de jumătatea ei...Ne doare această pierdere, dar ne ducem durerea cu demnitate, așa cum a trăit colegul nostru, COSMIN, un salvator de vieți neobosit și un camarad de nădejde. Un profesionist desăvârșit, gata să intre în foc, și chiar să se jertfească pentru semeni. Privim în sus cu smerenie, și ne rugăm și nădăjduim ca sufletul său să fie așezat într-un loc bun, în grija îngerilor celești, așa cum și el, pe pământ, a fost pentru alții înger păzitor. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Cosmine, iar Maica Domnului să le aline suferința soției, copiilor și nouă, celor care am împărțit bucata de pâine cu tine!”, se arată în postarea ISU.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult