Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un angajat al Ambasadei Rusiei din București a sesizat poliția după dispariția unor bani din seif. Despre ce sumă este vorba

Un angajat al Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România a sesizat Poliţia în legătură cu dispariţia unei sume de bani din seiful instituţiei, au declarat surse din Poliţie.

 

"La data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză", a informat, miercuri, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Potrivit G4Media, ar fi vorba despre 4.000 de dolari, iar polițiștii sosiți la fața locului nu au găsit niciun fel de urme de forțare a ușii.

Citește și
ambasada, SUA
Ambasada SUA a anulat toate programările pentru vizele de turism și afaceri pentru români

În plus, accesul se face doar printr-o cartelă specială, anchetatorii descoperind că un alt angajat intrase în acel birou în intervalul în care au dispărut banii din seif.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult