Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un accident soldat cu șase victime s-a dovedit a fi o răfuială pornită de la o șicanare în trafic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident cu șase victime petrecut în localitatea Făurei din județul Brăila s-a dovedit a fi, de fapt, o răfuială pornită de la o șicanare în trafic.

Un tânăr de 31 de ani este acuzat de polițiști că a intrat voit cu mașina într-un alt autoturism. Cel din urmă, în care se aflau patru pasageri, a ricoșat într-un gard și s-a răsturnat. Imediat după accident, tânărul de 31 de ani și prietenul care se afla în mașină cu el au dispărut de la fața locului. Au fost prinși amândoi câteva ore mai târziu, iar oamenii legii au stabilit că bărbatul era băut și nu avea nici permis de conducere.

Accidentul s-a petrecut miercuri noapte, în jurul orei 24.00, în localitatea Jirlău din județul Brăila. Mai mulți martori au filmat momentele de după impact.

Trei răniți au fost duși la spital, toți din mașina ajunsă în gard. Ei au fost cei care le-au povestit polițiștilor cum s-a petrecut accidentul. Potrivit celor spuse de ei, fuseseră șicanați în trafic de un alt autoturism, iar tânărul care se afla la volanul acestei mașini ar fi intrat intenționat în ei.

Ștefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila: „Ajunși la fața locului au găsit trei victime, dintre care una încarcerată într-un autoturism răsturnat. Au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.”

Citește și
camion
Un camion plin cu lemne s-a răsturnat pe marginea șoselei, în Mihăești, peste o stație de autobuz

Dragoș Voicu, director medical Spitalul de Urgență Brăila: „După ce au fost investigate au rămas internate doar două persoane de gen masculin și anume în secția de ortopedie: unul cu fractură de femur și unul cu fractură de gambă.”

Polițiștii au început căutările și astfel l-au descoperit pe cel care se afla la volan: un bărbat de 31 de ani, care nu deținea permis de conducere. În plus, era băut.

Gianina Niculae, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: „Avea o îmbibație alcoolică de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Bărbatul de 31 de ani este cercetat penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult