Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au ajuns doi bărbați să vândă un apartament în timp ce proprietarul era în spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbaţi din Ilfov bănuiţi că ar fi intrat ilegal în posesia unui apartament au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală după un filaj ce a durat aproape două luni.

Indivizii de 42 şi 46 de ani ar fi mers inclusiv la notar să facă actele.

Cei doi indivizi au aflat că proprietarul apartamentului se afla în spital, după ce a suferit o lovitură puternică la cap. Vorbim despre un bărbat cunoscut drept alcoolic, fără rude. În acel moment a intrat pe fir gruparea: unul dintre indivizi a pretins că el este de fapt proprietarul apartamentului, în timp ce cel de-al doilea s-a dus la un notar public, pe care l-a păcălit și de la care a obţinut o procura care îi permitea să vândă locuinţa.

Pe 8 iunie aceştia au pătruns în apartament cu forţa, au rupt butucul, potrivit anchetatorilor, şi l-au pregătit de vânzare. Iar planul a funcţionat: au luat pe casă 40.000 de euro, sumă cu care au cumpărat un autoturism de lux.

Între timp, adevăratul proprietar s-a stins, la spital. După două luni de filaj, poliţiştii au făcut percheziţii, miercuri. Pe unul dintre bărbaţi l-au găsit în Ilfov, iar pe celălalt în timp ce încerca să treacă graniţa.

Cei doi au fost reţinuţi şi sunt acuzaţi printre altele de violare de domiciliu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi distrugere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult