Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultimele cuvinte ale unui tânăr executat pentru că a violat și ucis o călugăriță. Declarația lui e șocantă

Johnny Frank Garrett a fost executat în 1992 pentru violarea și uciderea unei călugărițe. Înainte de a fi executat, el a transmis un mesaj.  

El a fost condamnat la moarte pentru violarea și uciderea unei călugărițe în 1981. 

Abuzat în copilărie, Johnny Frank Garrett suferea de un handicap mintal. El a fost acuzat că a violat și ucis o femeie, pe Tadea Benz, o călugăriță catolică de la mănăstirea Sfântul Francisc din Amarillo, Texas. Faptele ar fi avut loc pe 31 octombrie 1981.

Cazul său a fost îndelung contestat. Tânărul fost arestat la 9 noiembrie 1981, dar și-a susținut nevinovăția până la moarte.

Acuzarea a susținut că Garrett a violat-o și a strangulat-o pe Bena până a murit. Garrett a fost condamnat la moarte în închisoarea Ellis Unit, Texas, data execuției fiind stabilită pe 6 ianuarie 1992.

Citește și
ana morodan
Ana Morodan, cunoscută drept „Contesa digitală”, condamnată la 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare

În urma unei solicitări făcută de Papa Ioan Paul al II-lea, Garrett a primit o amânare din partea guvernatorului Ann Richards - dar Consiliul de grațiere și eliberare condiționată din Texas a ales în unanimitate să mențină sentința la moarte.

Garrett a fost executat în cele din urmă la 11 februarie 1992, la vârsta de 28 de ani. Înainte de injecția letală, acesta a rostit următoarele cuvinte: „Aș dori să mulțumesc familiei mele pentru că m-a iubit și a avut grijă de mine", ar fi spus Garrett.

„Restul lumii poate să mă pupe în f**d”, a mai spus el.

În ciuda rapoartelor privind presupusele sale ultime cuvinte, site-ul Departamentului de Justiție Penală din Texas susține că acesta nu a făcut nicio declarație finală, conform Mirror

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult