Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ucraina anunţă închiderea spaţiului său aerian pentru aviaţia civilă

Ucraina a anunţat joi închiderea spaţiului său aerian pentru aviaţia civilă după ce preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat începerea unei operaţiuni militare împotriva acestei ţări, transmite AFP.

Ministerul Infrastructurii ucrainean a anunţat închiderea spaţiului aerian, invocând „un înalt risc pentru securitate" într-un comunicat postat pe site-ul său.

„Furnizarea de servicii de trafic aerian pentru utilizatorii civili ai spaţiului aerian al Ucrainei este suspendat. Vă vom anunţa în continuare despre schimbările în folosirea spaţiului aerian al Ucrainei", a anunţat şi Întreprinderea de Stat pentru Servicii de Trafic Aerian al Ucrainei, pe site-ul său, potrivit Reuters.

 

Rusia a început războiul în Ucraina. Focuri de armă în apropierea principalului aeroport din Kiev

 

Citește și
Vasile Dincu
Dîncu: Un război pe teritoriul României e exclus. Probabilitatea unui atac tinde spre zero

Explozii puternice au fost auzite joi în oraşul portuar Mariupol, în estul Ucrainei, la scurt timp după ce Vladimir Putin a anunţat o operaţiune militară împotriva Ucrainei, potrivit unor jurnalişti de la AFP.

Portul este cel mai mare oraş ucrainean de pe linia frontului, cu o jumătate de milion de locuitori. Explozii au fost auzite şi la Kiev, în capitală, la scurt timp după ora 03:00 GMT.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult