Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiștii au luat cu asalt Poiana Brașov. Sute de oameni stăteau umăr la umăr la coadă la telegondolă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mica Unire ne-a adus o zi liberă, iar cei care au vrut să profite de ea sunt la munte. În Poiana Brașov este o aglomerație de nedescris, dar și zăpadă din belșug.  

Sute de oameni stau umăr la umăr la coadă și se înghesuie să urce în telegondolă. Timpul de așteptare la îmbarcare este de circa 30 de minute.

La prima oră, turiștii au căutat îndelung loc de parcare, apoi au stat la rând aproximativ o oră, pentru a cumpăra ski-pass-uri.

Întâmplarea face că sărbătoarea Unirii să fie miercuri, zi în care brașovenii au reducere de 50% la transportul pe cablu și vin în număr mare la schi.

Pe de altă parte, trebuie să precizez că pârtiile sunt impecabile, e soare, iar temperatura e plăcută, deci oamenii au motive să vină aici, în Poiană. Vă recomand să sosiți cu trenul la Brașov, din Gară aveți autobuz direct până la telecabină.

Cei care au ales să vină pe DN1, se mișcă mai încet, în coloană. Traficul e aglomerat de la ieșirea din Brează, până la Comarnic, dar și între stațiunile de pe Valea Prahovei. Cei 20 de km de la Sinaia la Predeal se parcurg acum în 40 de minute.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult