Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudorel Toader: „Voi participa la Referendum. Voi vota DA”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat marți pe Facebook că va merge la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, unde va vota „Da”.

 „Voi participa la Referendum! Voi vota DA! Avem nevoie de copii sănătoși și frumoși, iar copiii au nevoie și de mama și de tata”, a scris Toader pe Facebook.

 Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 6 şi 7 octombrie. Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu „Da" sau „Nu".

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent.

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Citește și
Călin Popescu Tăriceanu, Loredana Moise
Călin Popescu Tăriceanu a transmis că va merge la referendum. ”O obligaţie cetăţenească"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult