Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a stabilit cauza morții băiatului găsit într-un lac, după 2 luni de la dispariție

Poliția din Sălaj confirmă că băiatul găsit duminică în lacul Vârșolt este Tudor N., dispărut în luna noiembrie a anului 2018, conform Magazin Sălăjean.

Medicii legiști au ajuns la concluzia că moartea adolescentului a survenit în urma asfixiei provocate de înec, conform presei locale. De asemenea, urmează să fie elaborat și un raport de expertiză medico-legală, în vederea obținerii unor rezultate ce țin de analizele toxicologice.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Magazin Sălăjan că dosarul nu se mai află pe masa procurorilor, având în vedere că din primele cercetări a reieșit că nu este vorba de o faptă penală. În urma autopsiei s-a stabilit că Tudor nu a fost victima unei agresiuni.

Însă, polițiștii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau dacă tânărul s-a sinucis.

Tudor avea 15 ani şi în seara de 23 noiembrie a plecat de la casa bunicilor din satul Recea Mare unde se afla în vacanţă. Acesta le-a spus că pleacă la o scurtă plimbare şi de atunci familia nu a mai ştiut nimic de el.

Din nefericire, trupul lui a fost descoperit pe 3 februarie în apele lacului Vârşolţ, în apropierea unui baraj.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult