Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tudor Chirilă începe primul său turneu național de teatru din ultimii doi ani. În ce orașe ajunge „Visul american”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tudor Chirilă începe primul său turneu național de teatru din ultimii doi ani, marcați de pandemie.

În piesa "Visul American", regizată de Iarina Demian, mama artistului, Tudor Chirilă interpretează 9 personaje. Este un one-man show care se întinde pe o oră și jumătate.

Piesa este o radiografie brutal de sinceră, comică, dar și cinică a Americii și a lumii în care trăim.

Piesa a avut un succes imens şi a fost apreciată nu doar de public, ci şi de critici. Spectacolul a avut premiera anul trecut în decembrie, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, iar biletele pentru cele cele 9 reprezentaţii s-au vândut integral ]n mai puţin de o zi. Călin Goia, solist Voltaj: ,,Mi-a plăcut la nebunie! Trebuie să-l mai revăd ca să pot să-l înțeleg pe deplin și să-l apreciez la adevărata valoare. Oricum, impresionant!"

Acum, "Visul American" va ajunge şi în alte 17 oraşe din România, fiind primul turneu naţional de teatru de la începutul pandemiei. Tudor Chirilă, actor: ,,Eu cred că Visul American nu este doar pentru divertisment, este un spectacol cu puternic caracter social şi un spectacol anti extremism, anti xenofobie, anti rasism şi cumva pro o lume mai tolerantă în care să ne judecăm mai puţin unii pe alţii.” Turneul începe pe 2 aprilie şi se va încheia pe 18 mai. Au acces la spectacol doar persoanelor cu vârste peste 16 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult