Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizie în dosarul lui Mario Iorgulescu. Tribunalul București poate începe judecarea în lipsă

Curtea de Apel București a decis, miercuri, că Tribunalul București poate să înceapă procesul în lipsa lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care este acuzat de omor.

Curtea de Apel urma să dezbată excepțiile invocate de avocații lui Iorgulescu și trebuia să decidă dacă dosarul urma să fie trimis înapoi procurorilor sau daca Tribunalul București poate începe judecarea.

Iată decizia instanței: “Contestaţie - respins - înch. 570/CO-CP/ În baza art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 347 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul IORGULESCU GINO MARIO împotriva încheierii penale din data de 07 decembrie 2020 pronunțată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosar nr. 20691/3/2020/a1. În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală, obligă pe contestatorul – inculpat la plata sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în contestație”.

Decizia este definitivă.

Mari Iorgulescu ar trebui să fie judecat pentru pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, în urma unui accident în care a murit un tânăr de 24 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult